Toerkalender 2019

2018 loopt ten einde dus de voorbereidingen voor het volgende seizoen zijn gestart met het creëren van een nieuwe toerkalender. Het concept hiervan is inmiddels gereed en willen we hierbij delen met onze leden maar natuurlijk ook met anderen die geïnteresseerd zijn in motorrijden en misschien overwegen om lid te worden van onze mooie club.

We hebben de focus in de kalender meer gelegd op ritten bij andere clubs gedurende het jaar, in de wintermaanden hebben we nog een aantal clubritten en onze vaste open ritten in de zomermaanden blijven allen gehandhaafd.

In plaats van het Eifel weekend willen we kijken of we bij voldoende interesse een lang weekend naar Oostenrijk kunnen organiseren. Waar we heen willen kan gebruik worden gemaakt van een camping of van een Gasthaus. Voor een impressie kijk op www.newchurch.at

Onderling kunnen leden afspreken via de leden WhatsApp groep en we zien dat daar al regelmatig gebruik van wordt gemaakt, hopelijk sluiten zich in de loop van de tijd nog meer leden aan zodat er in de weekenden of op dagen door de week ook frequent afgesproken wordt om samen ritjes te doen.

Veel plezier met de nieuwe kalender, let wel het is nog een concept dus we staan open voor suggesties.

Toerkalender_MZV_2019