MZV reis naar Neukirchen

Van 20 tot en met 25 juni hebben we met leden van de club een reis gemaakt naar Neukirchen am Großvenediger in Oostenrijk waar een jaarlijks festival wordt georganiseerd door de club of Newchurch 
In het verleden waren dit de Tridays een evenement wat volledig om Triumph draaide. De opzet van het evenement is onveranderd alleen draait het nu om motorrijden, stunt acts, muziek en heel veel gezelligheid.

We zijn op donderdag 20 juni vertrokken voor een rit naar het Duitse Ulm waar we de nacht hebben doorgebracht in Centro Hotel Stern, op vrijdag zijn we van daaruit vertrokken voor een rit richting Neukirchen waarbij we gesplitst zijn in een groep die had gekozen voor de camping en een deel van de groep wat verbleef in Hotel gasthof Abelhof. Op zaterdag stond een mooie trip naar de Grossglockner op de planning met een tussenstop op de camping bij Lucas in Heiligenblut. De planning was nog al krap waardoor we alleen op vrijdag en zaterdag avond tijd hadden om het festival te bezoeken.

Op zondag was het alweer tijd om te vertrekken, na diverse mooie passen als de Stallersattel, Jaufenpas en de Timmelsjoch kwamen we uiteindelijk aan bij het prachtig gelegen Gasthof Alpenrose in Spiss, hiervandaan zijn we na een rit over onder andere de Silvretta pas richting de Bodensee gereden waar we de laatste nacht hebben doorgebracht in Sternen Hotel in Uhldingen. Op dinsdag ochtend zijn we van daaruit vertrokken voor een rit over de snelweg naar huis na een week motorplezier in Oostenrijk. Vanuit diverse deelnemers kwam gelijk de vraag om volgend jaar weer een reis te organiseren iets wat we zeker weer van plan zijn om te doen. Wellicht een volgende keer een dagje langer, maar dat doen we natuurlijk in overleg.

Eerst nog even nagenieten van de herinneringen en foto’s van deze trip en daarna nadenken over een volgende locatie om heen te gaan. We staan open voor suggesties.

De foto’s vind je via de volgende link.

2 gedachten over “MZV reis naar Neukirchen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *