Loading...

Update 35e Diekentoer

2
oktober
2018
Geen reacties

Update 35e Diekentoer

Dinsdag 2 oktober:
De 2018 Diekentoer is achter de rug, met meer dan 300 deelnemers was deze 35ste editie voor MZV een groot succes. We hebben zeer veel positieve reacties ontvangen van onze deelnemers vanwege de routes. Helaas is er op zowel zaterdag als zondag een van onze deelnemers gevallen. We wensen hen veel sterkte en hopen dat we ook hen in de toekomst weer op een van onze evenementen kunnen ontvangen.
De nieuwe locatie bij Camping Cassandriabad is ons heel erg goed bevallen en we hopen dat we ook volgend jaar de 36ste editie vanaf hun mooie locatie kunnen organiseren.

De foto’s die zijn gemaakt kan je terug vinden in ons fotoalbum.

Donderdag 27 september:
Afgelopen week was druk in de voorbereiding van “de Diekentoer”, de routes finaliseren en splitsen voor de vrijwilligers die de pijlen op gaan hangen, pijlen en bevestigingsmateriaal uitzoeken, de afspraken rond de BBQ bevestigen en noem maar op.
Morgenmiddag gaan we met 4 teams op pad om de pijlen op het parcours te hangen en ’s avonds hebben we onze clubavond op de camping en kunnen we nog even een beetje relaxen voor de start van de 35ste Diekentoer. Het weer wordt prachtig dus hopelijk krijgen we een druk bezocht Diekentoer weekend. Aan de vrijwilligers zal het niet liggen, we zijn met ongeveer 20 leden actief om het evenement een succes te maken.

Vrijdag 7 september:
De voorbereidingen zijn in volle gang voor ons grootste evenement “de Diekentoer”, Sinds mei hebben we bij diverse evenementen onze jaarflyers met open ritten verspreid maar nu is ook de flyer voor de 35ste Diekentoer gereed. Ook zijn we volop bezig met de voorbereidingen rondom onze vrijwilligers, we kunnen nog enkele mensen gebruiken die ons willen assisteren met het bepijlen van de route maar op de zaterdag en zondag hebben we de organisatie rond.

Woensdag 5 september:
Vandaag zijn we op camping Cassandriabad geweest om de afspraken af te ronden voor de Diekentoer. We zijn daar bijzonder hartelijk ontvangen door de familie Basting.
De camping is van alle gemakken voorzien en is erg mooi. Tevens hebben ze een mooie gezellige kantine en een prachtig terras. Als we daar zijn zal ook de frituur geopend zijn.

Op vrijdagavond zullen we onze clubavond hebben op de camping en op zaterdag en zondag kan er een mooie route worden gereden met een lengte van 215Km. De route is gepijld en beschikbaar als GPX voor TomTom en Garmin. Voor de liefhebbers van stof organiseren we een Allroad route. Op zaterdag avond kan  deelgenomen worden aan een barbecue (wel vooraf aanmelden). Op de camping kan overnacht worden in een stacaravan van de camping of in een eigen tent of caravan.
Meer informatie hierover kan je vinden op de website van de camping www.cassandriabad.nl.

Het bestuur heeft er zin in, we hopen op mooi weer en een mooie opkomst.