Lid worden van MZV

Heb je je motorrijbewijs of ben je gewoon een liefhebber van motoren en ben je op zoek naar gelijkgestemden om samen je hobby te delen? Dan kan het een meerwaarde zijn om je aan te sluiten bij onze club. 

MZV is een club waar liefhebbers van alle types en merken motoren zich thuis kunnen voelen. We organiseren clubritten voor leden en open ritten waar iedereen welkom is. Daarnaast bezoeken we ritten van andere clubs. Elke laatste vrijdag van de maand organiseren we in tijden zonder Covid-19 een clubavond in ons clubgebouw “St Albert” in Sas van Gent. 

Tijdens clubavonden gaat het natuurlijk om de gezelligheid, maar er wordt ook leerzame informatie uitgewisseld. Denk aan EHBO voor motorrijders, uitleg over het maken van routes of tips voor onderhoud aan de motor. Ook hebben we jaarlijks een aanmeetsessie voor gehoorbescherming op maat door een van onze sponsors, waarbij met korting nieuwe oordopjes aangeschaft kunnen worden.

Voor onze leden hebben we een Whatsapp-groep waarin leden onderling kunnen afspreken voor ritjes, foto’s kunnen uitwisselen of gewoon vragen kunnen stellen gerelateerd aan hun motor.

Als club hebben we de beschikking over een motortrailer die tegen een voordelig tarief te huur is voor leden van onze club. 

Voor de herkenbaarheid geven we regelmatig leuke clubartikelen weg zoals een buff of een patch. Of we regelen een groepsaankoop, zoals een voordelig clubvest met klein logo.

Wil je eerst eens kennismaken met onze club, dan nodigen we je graag uit om vrijblijvend deel te nemen aan een van onze clubactiviteiten.

 
Interesse om lid te worden?

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden  als lid van MZV. Na verwerking en goedkeuring van het lidmaatschap krijg je van de secretaris alle verdere clubinformatie en een verzoek om de contributie te betalen. Vanaf dat moment kun je aan alle activiteiten van de club deelnemen. 
Het lidmaatschap bedraagt € 36,- per kalenderjaar of een deel daarvan afhankelijk van het moment van inschrijven.