Club activiteiten in juni

Juni is een drukke maand met activiteiten voor de club, we zijn de maand gestart met een fantastisch clubweekend in Luxemburg waaraan 20 leden hebben deelgenomen. Een weekend georganiseerd door Diana waar we haar heel dankbaar voor zijn. Mooie routes een gezellige groep en camping Val d’Or waarmee we een mooie locatie hadden met alle voorzieningen voor een geslaagd weekend.

Een mooie verrassing na afloop was dat ook de camping onze aanwezigheid waardeerde en besloot toe te treden als sponsor van de club, Dirkjan en Liesbeth, bedankt voor het vertrouwen in onze club.

MotorTotaal rit

Afgelopen zondag 11 juni stond de MotorTotaal rit op de agenda een route gemaakt door de toercommissie van MZV voor onze trouwe sponsor. Ondanks de toch wel extreme temperaturen waren er toch rond de 150 deelnemers aan deze mooie rit waar we verwend werden met koffie en een lekkere koffiekoek en na afloop een lekker drankje en hamburgers. Een mooi evenement om aan deel te nemen.

Vanguard Road Tour

Er is weer een mooie groep die zaterdag aan de start zal verschijnen bij van Westen mannen in Zaamslag waar we ontvangen worden rond half tien.

De motoren kunnen worden opgesteld voor de winkel en voor het gemeentehuis tegenover de winkel. Dan is er tijd voor een kopje koffie en om elkaars motoren bekijken. 

Om 10 uur willen we starten, Vanguard heeft weer voor een originele startboog gezorgd, dus dat levert zeker mooie plaatjes op.

Door MZV is een mooie route uitgezet en na afloop staat er in de horeca-afdeling Het Plein een lunch voor jullie klaar en is er voor ieder nog een tof presentje van Vanguard / PME Legend.

We hopen jullie zaterdag allemaal te verwelkomen in Zaamslag. Deze keer zeker bijzonder, omdat van Westen mannen dit jaar een jubileum viert: 100 jaar winkel!

Heb je nog niet aangemeld stuur dan snel een berichtje aan info@vanwesten.com